Telefon: 0728 805 000
Produse
Afișez 1–12 din 30 de rezultate
-
Nicaragua Jinotega
Descriere: Plantație aflată în regiunea Jinotega, cu soiuri de Maragogype cu boabe deosebit de mari, clasificată SHG (strictly high grown), din prisma altitudinii la care crește, această cafea are un corp plin, cu note de ciocolată, dar și o senzație de fructe proaspete, caise și papaya. Prin prajire medium-dark, se scote în evidență caracterul inconfundabil.
Tara de proveniență: Nicaragua
Descriere sumara:
– altitudine: 1500 – 1700 m
– corp: plin
– aciditate: medie
– note: caise, ciocolată
-
Guatemala Flor de Coban
Aceaste minunății de boabe de cafea cresc la o altitudine de 1250 – 1450 de metrii, în regiunea Alta Verapaz, la umbra arborilor de cauciuc dulce și sunt recoltate manual în fiecare an din ianuarie și până în aprilie, apoi prelucrate strict prin spălare. Are un corp mediu și aciditate echilibrată, cu note de fructe coapte și un after taste dulce și ușor picant.
Tara de proveniență: Guatemala
Descriere sumara:
– altitudine: 1250 – 1450 m
– corp: mediu
– aciditate: echilibrată
– note: ciocolata cu lapte, fructe
-
12 Luni
Un mix la alegerea ta de 4 pungi de cafea de specialitate, proaspăt prăjită de 250 grame fiecare, livrata gratuit la tine acasă în fiecare luna.
Imediat ce ai achizitionat abonamentul de cafea, te contactam noi, pentru a initia prima comanda. Gandeste-te până atunci, ce cafele ti se potrivesc cel mai bine luna aceasta!
-
6 Luni
Un mix la alegerea ta de 4 pungi de cafea de specialitate, proaspăt prăjită de 250 grame fiecare, livrata gratuit la tine acasă în fiecare luna.
Imediat ce ai achizitionat abonamentul de cafea, te contactam noi, pentru a initia prima comanda. Gandeste-te până atunci, ce cafele ti se potrivesc cel mai bine luna aceasta!
-
3 Luni
Un mix la alegerea ta de 4 pungi de cafea de specialitate, proaspăt prăjită de 250 grame fiecare, livrata gratuit la tine acasă în fiecare luna.
Imediat ce ai achizitionat abonamentul de cafea, te contactam noi, pentru a initia prima comanda. Gandeste-te până atunci, ce cafele ti se potrivesc cel mai bine luna aceasta!
-
Tanzania AA Tanga
Aceste boabe selecte de cafea arabica, se cultivă pe pantele estice ale muntelui Kilimanjaro, la o altitudine cuprinsă înre 1700 și 1900 de metrii. Ne răsfață cu un corp delicat, o aciditate ușoară, note de fructe dulci coapte, alune de pădure și migdale, dar și un after taste de miere.
Tara de proveniență: Tanzania
– altitudine: 1700 – 1900 m
– corp: delicat
– aciditate: ușoară
– note: fructe dulci coapte, alune de pădure, migdale
Preț: 37 lei/250g
-
Uganda Bugishu – Elgon
Cultivată în districtul Mbale, la o altitudine cuprinsă înre 1500 și 1700 de metrii, pe terasele muntelui Elgon, cu varietăți botanice Arabica SL 28 și SL 34, prelucrată prin spălare și uscare pe paturi africane, Uganda Bugishu – Elgon, se remarca printr-un corp echilibrat, o aciditate medie și note de alune și cacao.
Tara de proveniență: Uganda
– altitudine: 1500 – 2100 m
– corp: echilibrat
– aciditate: medie
– note: alune, cacao
Preț: 37 lei/250g
-
Swiss water decafein
Cafea Braziliană organică, de cea mai bună calitate, 100% Arabica, decofeinizată prin metoda apei Elvețiene, ce constă într-un proces de spalări și uscări succesive, ce au ca rezultat final, extragerea în procent de 99,9% a cofeinei. Are un corp lejer, o aciditate scăzută și ușoare note de cacao și ciocolată neagră.
Tara de proveniență: Brazilia
– altitudine: 1500 m
– corp: lejer
– aciditate: scazută
– note: usoare note de cacao, ciocolată neagră
Preț: 37 lei/250g
-
Sumatra Mandheling
Certificată Fair Trade Organic și făcând parte din cele mai renumite cafele ale lumii, Sumatra Mandheling, este procesată natural, are un corp siropos, dar viguros, cu o aromă plină și o aciditate scăzută. Este fină și catifelată cu postgust îndelungat ce se remarcă cel mai bine în espresso.
Tara de proveniență: Sumatra
– altitudine: 900 – 1500 m
– corp: plin
– aciditate: medie
– note: fructată, struguri, ciocolată cu lapte
Preț: 33 lei/250g
-
El Salvador
Cultivată în regiunea Finca del Joya, în vestul țării, la o altitudine de 1350 de metrii, cu soiuri din varietatea Bourbon, crescută la umbra pădurilor ecuatoriale, această cafea, clasificată de Rainforest Aliance și procesată prin spălare, are o aciditate plăcută și rotundă, tipică pentru America Centrală, cu note de ciocolată cu lapte și un after taste ușor de nucă coaptă.
Tara de proveniență: El Salvador
– altitudine: 1350 m
– corp: mediu
– aciditate: mică
– note: ciocolată cu lapte, alune
Preț: 28 lei/250g
-
Rwanda Gikongoro Remera
La o altitudine cuprinsă între 1700 – 2000 de metrii, în mici ferme din regiunea Gikongoro, constituite în Cooperativa Buf Coffee, se naște această cafea Arabica, cu boabe din varietatea Bourbon, ce se caracterizează printr-un corp echilibrat, o aciditate medie și un after taste ușor picant și ciocolatiu.
Tara de proveniență: Rwanda
– altitudine: 1700 – 2000 m
– corp: echilibrat
– aciditate: medie
– note: after taste picant, ciocolatiu
Preț: 37 lei/250g
-
Peru Tres Mosqueteros
Procesată de indienii din tribul Yanesha, această cafea organică, crescută la umbra plantațiilor de citrice și mahon, împreună cu alte plante medicinale, la o altitudine cuprinsă între 1300 și 2400 de metrii, cu o producție anuala de aproximativ 4000 de saci, se remarcă prin corpul plin, o aromă de ciocolată neagră și afine, cât și un retrogust cu ușoare note de nucă crudă și un final rotund.
Tara de proveniență: Peru
– altitudine: 1300 – 2400 m
– corp: plin
– aciditate: scazută
– note: nuci, afine, ciocolată neagră
Preț: 28 lei/250g