Telefon:  0728 805 000

Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0

Despre noi

În concepția noastră, cafeaua reprezintă femeia, iar femeia frumosul. Credem în această idee, fiindcă ambele funcționează, în esență,  pe aceeași teorie.

Ambele sunt perfecte, atunci când lângă ele, există cineva ce le oferă timp și pricepere, pentru a le maturiza, a le dezvolta armonios și pentru a le pune în valoare, pentru a le oferi protecția necesară, ca nimic din jur să nu le poată altera destinul. Asta credem noi…

Pasiunea nebună pentru cafea ne-a motivat să ducem această viziune mai departe,  așa a luat naștere conceptul One Love Coffee.

Suntem o familie mică, dar cu ideei mărețe, dornici să transmitem vocația noastră pentru cafeaua de specialitate, mai departe. Să învățăm oamenii cum și de ce e bine să bea doar cafea de bună calitate.

Cafeaua noastră verde, capătă nuanțe maronii,  în mod artizanal, în loturi mici, de 5 kg, pe profile realizate de maestrul nostru prăjitor, specializat peste hotare.

Avem în permanență 3 blend-uri proprii și peste 20 de cafele de origine, prăjite fiecare după caracteristici proprii, pentru a scoate în evidență unicitatea și parfumul fiecăreia.

Varietatea, ne ajută să mulțumim și pe cei mai pretențioși băutori de cafea, oferindu-le arome dintre cele mai diverse.

Proiectul ONE LOVE – JUST FOR YOU, vine în completarea serviciilor noastre  de magazin cu cafea de specialitate și ne aduce pe noi, direct la tine, la cele mai importante evenimente din viața ta, pentru ați simplifica drumul către băutura divină… cafeaua.

Contact

Str. Solstitiului nr. 2E, Popesti-Leordeni
0728 805 000

Parteneri
prinpopesti

One love Coffee © 2024. All rights reserved. Design by Yoseo.ro