Telefon:  0728 805 000

Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0

Acasa

Nu ai cum să te plictisești ! Permanent îți punem la dispoziție gama noastră de blenduri și minim 20 de cafele Single Arabica Origin, pentru ca tu să te bucuri îndelung de gustul cafelei de specialitate, proaspăt prăjită.

Transport gratuit peste 200 LEI

Cafea proaspăt prăjită

Transport gratuit la abonamente

Livrată în ambalaj special

Ridicare personală din Popești-Leordeni

 • One Love – Emma

  Nu e doar cafea, e toata dragostea noastră adunată și pusă într-un mix de boabe, atent selecționate, de cea mai bună calitate, cu o personalitate pronunțată. Nume cu o importantă semnificație pentru noi, l-am atribuit acestei cafele, 100% Arabica, ce are, în opinia noastră, particularități aparte, ce definesc foarte mult ce avem noi acasă….Emma. Un amestec delicios și versatil în același timp, ideal pentru orice tip de extracție, ce relevă o aciditate complexă, ușoară, îmbrăcată într-un înveliș de nucă, portocale și plante exotice.

  4300 lei Selectează opțiunile
 • One Love – Sunrise

  Creată după rețetă proprie și concepută ca fiind cafeaua fiecărei dimineți, One Love – Sunrise, este un amestec de boabe de cafea de înaltă calitate, cu o personalitate aparte. Echilibrul perfect al cafelei Arabica, 75%, cât și cremozitatea și vigurozitatea cafelei Robusta, în proporție de 25%, transformă acest blend într-o cafea compactă, energică, garnisită cu un strop de aciditate și note de ciocolată neagră, îmbogățită cu esențe de fructe confiate. Reprezintă mixul perfect pentru fiecăre iubitor de espresso de calitate și a derivatelor acestuia.

  4000 lei Selectează opțiunile
 • One Love – Sunset

  Bob cu bob aleasă, pentru a garanta calitatea cafelei de specialitate, 100 % Arabica, One Love  – Sunset, a fost creată de noi pentru a binedispune orice băutor de cafea, în partea a doua a zilei. Cu un conținut mai scazut de cofeină, o personalitate senzuală și complexă, cu o aciditate delicioasă, aromată cu parfum de fructe de pădure și stafide, fac din această cafea, plăcerea fiecărei după-amieze. În cappuccino este percepută o impresionantă nota de sirop de piersici dulci. O cafea ce satisface și gusturile cele mai exigente ale băutorilor de cafea la moka și filtru.

  4300 lei Selectează opțiunile
Un cadou binemeritat ție, sau persoanelor dragi, fără alte costuri!

Fie că îți faci propriul cadou, ori vrei să îl dăruiești mai departe unei persoane dragi ție, noi te asigurăm că toată dragostea și priceperea noastră, o punem lângă comanda ta de cafea și o livrăm așa cum ți-am promis, împachetată special și fără costuri suplimentare.

Alege-ti cafeaua de specialitate:

Single Arabica OriginBlends Coffee
onelove_f
Sunati-ne
Aveți întrebări?
Suntem aici pentru a ajuta!

Contact

Str. Solstitiului nr. 2E, Popesti-Leordeni
0728 805 000

Parteneri
prinpopesti

One love Coffee © 2024. All rights reserved. Design by Yoseo.ro