Telefon: 0728 805 000
Europe
Ut vestibulum tellus pede ut turpis. Sed sed mollis, dapibus dignissim.
Afișez 1–12 din 23 de rezultate
-
Tanzania AA Tanga
Aceste boabe selecte de cafea arabica, se cultivă pe pantele estice ale muntelui Kilimanjaro, la o altitudine cuprinsă înre 1700 și 1900 de metrii. Ne răsfață cu un corp delicat, o aciditate ușoară, note de fructe dulci coapte, alune de pădure și migdale, dar și un after taste de miere.
Tara de proveniență: Tanzania
– altitudine: 1700 – 1900 m
– corp: delicat
– aciditate: ușoară
– note: fructe dulci coapte, alune de pădure, migdale
Preț: 37 lei/250g
-
Uganda Bugishu – Elgon
Cultivată în districtul Mbale, la o altitudine cuprinsă înre 1500 și 1700 de metrii, pe terasele muntelui Elgon, cu varietăți botanice Arabica SL 28 și SL 34, prelucrată prin spălare și uscare pe paturi africane, Uganda Bugishu – Elgon, se remarca printr-un corp echilibrat, o aciditate medie și note de alune și cacao.
Tara de proveniență: Uganda
– altitudine: 1500 – 2100 m
– corp: echilibrat
– aciditate: medie
– note: alune, cacao
Preț: 37 lei/250g
-
Swiss water decafein
Cafea Braziliană organică, de cea mai bună calitate, 100% Arabica, decofeinizată prin metoda apei Elvețiene, ce constă într-un proces de spalări și uscări succesive, ce au ca rezultat final, extragerea în procent de 99,9% a cofeinei. Are un corp lejer, o aciditate scăzută și ușoare note de cacao și ciocolată neagră.
Tara de proveniență: Brazilia
– altitudine: 1500 m
– corp: lejer
– aciditate: scazută
– note: usoare note de cacao, ciocolată neagră
Preț: 37 lei/250g
-
Sumatra Mandheling
Certificată Fair Trade Organic și făcând parte din cele mai renumite cafele ale lumii, Sumatra Mandheling, este procesată natural, are un corp siropos, dar viguros, cu o aromă plină și o aciditate scăzută. Este fină și catifelată cu postgust îndelungat ce se remarcă cel mai bine în espresso.
Tara de proveniență: Sumatra
– altitudine: 900 – 1500 m
– corp: plin
– aciditate: medie
– note: fructată, struguri, ciocolată cu lapte
Preț: 33 lei/250g
-
El Salvador
Cultivată în regiunea Finca del Joya, în vestul țării, la o altitudine de 1350 de metrii, cu soiuri din varietatea Bourbon, crescută la umbra pădurilor ecuatoriale, această cafea, clasificată de Rainforest Aliance și procesată prin spălare, are o aciditate plăcută și rotundă, tipică pentru America Centrală, cu note de ciocolată cu lapte și un after taste ușor de nucă coaptă.
Tara de proveniență: El Salvador
– altitudine: 1350 m
– corp: mediu
– aciditate: mică
– note: ciocolată cu lapte, alune
Preț: 28 lei/250g
-
Rwanda Gikongoro Remera
La o altitudine cuprinsă între 1700 – 2000 de metrii, în mici ferme din regiunea Gikongoro, constituite în Cooperativa Buf Coffee, se naște această cafea Arabica, cu boabe din varietatea Bourbon, ce se caracterizează printr-un corp echilibrat, o aciditate medie și un after taste ușor picant și ciocolatiu.
Tara de proveniență: Rwanda
– altitudine: 1700 – 2000 m
– corp: echilibrat
– aciditate: medie
– note: after taste picant, ciocolatiu
Preț: 37 lei/250g
-
Peru Tres Mosqueteros
Procesată de indienii din tribul Yanesha, această cafea organică, crescută la umbra plantațiilor de citrice și mahon, împreună cu alte plante medicinale, la o altitudine cuprinsă între 1300 și 2400 de metrii, cu o producție anuala de aproximativ 4000 de saci, se remarcă prin corpul plin, o aromă de ciocolată neagră și afine, cât și un retrogust cu ușoare note de nucă crudă și un final rotund.
Tara de proveniență: Peru
– altitudine: 1300 – 2400 m
– corp: plin
– aciditate: scazută
– note: nuci, afine, ciocolată neagră
Preț: 28 lei/250g
-
Papua New Guinea
Născută și crescută în inima Pacificului, în ferme de mici dimensiuni, situate în regiunea Nebilyer, această cafea aduce cu ea liniștea și puritatea aerului împrumutată de la plajele însorite din împrejur. Cultivată la altitudini de 1300 – 1500 de metrii și procesată prin metoda „pulped natural” – spălare și apoi uscare la soare, Papua New Guinea, dezvoltă cu corp plin, o textură cremoasă, un parfum de plante tropicale și ușoare note de caramel și scorșișoară.
Tara de proveniență: Papua Noua Guinee
– altitudine: 1300 – 1500 m
– corp: plin
– aciditate: moderată
– note: caramel, scortisoară
Preț: 28 lei/250g
-
Mexic Altura Chiapas Adelita
Cultivată în regiunea Chiapas, din sudul Mexicului, la granița cu Guatemala, în ferma Comalpa,la o altitudine de 1100 metrii, cu o plantație compusă din boabe de Bourbon caturra și catuai, această cafea își face ciclul de rod la umbră (shade grow) și se procesată prin spălare. Prăjită medium light, scoate în evidență gustul cremos de ciocolată cu lapte și migdale și o aciditate medie.
Tara de proveniență: Mexic
– altitudine: 1100 m
– corp: blând
– aciditate: medie
– note: ciocolată cu lapte, migdale
Preț: 28 lei/250g
-
Kenya Oreti
Cultivată în puținele ferme de mărime mijlocie din Kenya, la o altitudine de 1500 – 1600 de metrii, pe un sol vulcanic, cu varietăți botanice de tip SL 14, SL 28 și SL 34, precum și aromatele boabe Ruiru 11, recoltată manual și prelucrată prin spălare și uscare pe paturi africane, Kenya Oreti se remarca printr-un corp plin, o aciditate medie și note dulci de melasă și zahăr brun, cu un after taste îndelungat de vanilie și tutun.
Tara de proveniență: Kenya
– altitudine: 1500 – 1600 m
– corp: plin
– aciditate: medie
– note: melasă, vanilie, tutun
Preț: 45 lei/250g
-
Jamaica Blue Mountain
Diamantul cu formă de boabă de cafea. Așa putem aprecia cea mai bună cafea a lumii. Cultivată pe culmile cele mai înalte din Caraibe, în zona Blue Montain, la altitudini de până la 2300 de metrii, cafeaua urmează un proces riguros în materie de cultivare și procesare, unde totul se efectuează manual, de la culesul cireșelor de cafea și până la selectarea manuală a fiecărui bob de cafea verde. Standarde stricte impuse de autorități și monitorizarea continuă a procesului de selecție, fac ca puține ferme să aibă dreptul de a vinde sub această denumire controlată. Cafeaua care nu îndeplinește aceste condiții, nu se poate comercializată, ea fiind consumată doar pe plan local. Caracterul deosebit și echilibrat, fără nicio notă amăruie, cu un postgust îndelungat, neegalat cu nicio altă cafea, ridică această minunăție a naturii la rangul de cea mai bună din lume!
Tara de proveniență: Jamaica
– altitudine: 2300 m
– corp: bogat
– aciditate: echilibrată
– note: fructe exotice, ciocolată
Preț: 250 lei/250g
-
India Moonsoned Malabar
Prin tehnica Moonsoned, este nevoie de 12-16 săptămâni pentru ca o cultură de cafea să poată fi ambalată la saci și pregătită de export. În tot acest timp cafeaua este pe rând recoltată, decorticată, spălată și uscată lent. Crescută la o altitudine de 1000-1200 de metrii, recoltată în perioada decembrie – februarie, cafeaua se particularizează printr-un corp și o aciditate medie și aromă spicy cu note de tutun și cacao
Tara de proveniență: India
– altitudine: 1000 – 1200 m
– corp: mediu
– aciditate: medie
– note: cacao, tutun
Preț: 33 lei/250g