Telefon:  0728 805 000

Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
UNBELIEVABLE COFFEE ORIGIN

Cafeaua ne definește, așa că venim la tine, ca o echipă de profesioniști, obsedați de arta cafelei de specialitate  și pe perioada de desfășurare a evenimentului tău, ajutați de aparate profesionale și de un decor versatil ce se potrivește oricărei locații, te încântăm pe tine și invitații tăi cu un număr nelimitat de extracții de cafea, făcute așa cum trebuie, prin metoda preferată de fiecare în parte: espresso, freach press, aeropress.

De asemenea, puteți savura o cantitate nelimitată, din delicioasele băuturi pe bază de cafea, preparate și adaptate după gustul invitatatului: cappuccino, mocha, cafe latte, cafe bombon, cafe 4 colori,  flat white, cafe con hielo, cafe con panna, affogato cafe, nitro cafe.

Pentru ca aceste preparate să fie cu adevărat captivante, îți punem la dispoziție  peste 25 de cafele proaspăt prăjite, din care alegem împreună o specialitate de-a noastră și o cafea single origin, în așa fel încât gustul, mirosul și prospețimea ei să se potrivească cel mai bine cu evenimentul tău. Ori dacă îți dorești un mix de boabe exclusivist, putem concepe un blend, a cărei semnătură îți aparține.

Preț: de la 5 Euro / persoană
UNBELIEVABLE FINE COFFEE DRINK

Păstrăm toate beneficiile din UNBELIEVABLE COFFEE ORIGIN și adăugăm fabuloasele băuturi alcoolice și non-alcoolice pe bază de cafea.

Astfel, putem să ne mândrim că îți preparăm 6 băuturi fine alcoolice și 4 băuturi non-alcoolice, a căror rețetă și adaptare ne aparține.

Acum, sigur că dacă îți dorești un Irish Coffee și el nu este inclus în meniul nostru, o să ne străduim să-ți facem unul grozav 🙂

Energizăm și răsfățăm invitații tăi cu ceva ce nu au mai băut vreodată !

Preț: de la 7 Euro / persoană
UNBELIEVABLE JAMAICA BLUE MOUNTAIN

Dacă te-ai gândit vreodată să organizezi un eveniment rafinat și exclusivist, de care toată lumea își va aminti cu siguranță, își recomandăm cu încredere pachetul, UNBELIEVABLE JAMAICA BLUE MOUNTAIN.

Nu vreau să ne repetăm, dar cu siguranță știi că acest single origin, Jamaica Blue Mountain, este diamantul cafelelor.

Noi credem că este cea mai bună din lume și nu o spunem numai noi. Ca un mic secret, află, dacă nu știai, că această cafea e singura cafea acceptată la Casa Albă pe biroul Președintelui.

Pe toată perioada evenimentului, tu și invitații tăi puteți savura nelimitat, aceast Rolls Roys al cafelelor.

Pe lângă aceasta, vă veți bucura de toate beneficiile pachetelor UNBELIEVABLE COFFEE ORIGIN și  UNBELIEVABLE FINE COFFEE DRINK.

Preț: de la 10 Euro / persoană

Contact

Str. Solstitiului nr. 2E, Popesti-Leordeni
0728 805 000

Parteneri
prinpopesti

One love Coffee © 2024. All rights reserved. Design by Yoseo.ro