Telefon:  0728 805 000

Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0

De ce noi ?

Cu toții participam la multe evenimente private de-a lungul timpului și tot noi, la un moment dat,  avem sarcina să ne organizăm propriile petreceri. Fie că vorbim de evenimente unice în viața noastră, cum ar fi nunta, ori unice în viața copilului nostru, cum ar fi petrecerea lui de botez, ori de petreceri aniversare, de majorat, sau de ce nu petreceri tematice, ori corporate, cu toții avem același scop: să avem cea mai reușită petrecere,  invitați mulțumiți și cât mai multe persoane care să-și aducă aminte cu plăcere de petrecerea organizată de noi.

Toate aceste aspecte, pot fi realizate dacă evenimentul tău este planificat și organizat așa cum trebuie, cu munuțiozitatea fiecărui detaliu.

Experții în organizarea de evenimente au concluzionat că produsele și serviciile necesare pentru organizarea unui eveniment se împart în două mari categorii: produse și servicii vitale, fără de care evenimentul tău nu ar putea exista. Și aici putem enumera câteva: locație, mâncarea, muzica; și produse și servicii ce aduc valoare evenimentului tău, îi crește unicitatea și marește considerabil numărul de invitați mulțumiți.

Concluzionând, valoarea reală a evenimentului tău e dată de aceste produse și servicii extra !
Venim cu un exemplu concret, pentru a înțelege mai bine importanța achiziționării unui astfel de serviciu:
La fel ca băutura, și nu ne raportăm doar la cea alcoolică, un rol foarte important, dacă nu aș putea spune chiar vital, în evenimentul tău, îl reprezintă servirea cafelei.

Cu cât cafeaua este mai bună, cu atât invitații vor fi mai încântați, mai sociabili, mai energici și îi vei avea lângă tine  pe toată perioada evenimentului tău. Însă, cu ce ieși în evidență?
La asta ne-am gândit noi, atunci când am creat  acest concept unic în țară, numit ONE LOVE – JUST FOR YOU.
Imaginează-ți câtă unicitate și rafinament va avea evenimentul tău, atunci când alături de invitații tăi vei putea face o călătorie imaginară în lumea cafelei de specialitate, proaspăt prăjită și veți putea savura cele mai bune extracții ale acesteia, așa cum o fac adevărații specialiști în domeniu. Veți putea bea cele mai rafinate băuturi pe bază de cafea și cu siguranță veți fi surprinși de inegalabilul gust al celei mai bune și scumpe cafele din lume, Jamaica Blue Montain, pe care cu siguranță puțini au băut-o până acum.

Mai mult decât atât, atunci când  evenimentul are un stil anume, putem creea un amestec de boabe, făcând practic o cafea aparte, cu un gust ce definește cel mai bine tematica aleasă de tine.
Preparatele pe bază de alcool și cafea, ori de arome și cafea au fost deliciul nostru, ne poartă semnătura și cu siguranță vor încânta și invitații tăi.
Dacă invitații tăi vor pleca acasă încântați și își vor aminti cu bucurie de evenimentul tău și peste timp, asta înseamnă că ai reușit și că părtași la acest succes suntem și noi !

Vezi pachete

Contact

Str. Solstitiului nr. 2E, Popesti-Leordeni
0728 805 000

Parteneri
prinpopesti

One love Coffee © 2024. All rights reserved. Design by Yoseo.ro