Telefon:  0728 805 000

Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0

Produse

Produse

Afișez 13–24 din 30 de rezultate

  • Papua New Guinea

     Născută și crescută în inima Pacificului, în ferme de mici dimensiuni, situate în regiunea Nebilyer, această cafea aduce cu ea liniștea și puritatea aerului împrumutată de la  plajele însorite din împrejur. Cultivată la altitudini de 1300 – 1500 de metrii și procesată prin metoda „pulped natural” – spălare și apoi uscare la soare, Papua New Guinea, dezvoltă cu corp plin, o textură cremoasă, un parfum de plante tropicale și ușoare note de caramel și scorșișoară.

    Tara de proveniență: Papua Noua Guinee

    – altitudine: 1300 – 1500 m

    – corp: plin

    – aciditate: moderată

    – note: caramel, scortisoară

    Preț: 28 lei/250g

    4500 lei Selectează opțiunile
  • Mexic Altura Chiapas Adelita

    Cultivată în regiunea Chiapas, din sudul Mexicului, la granița cu Guatemala, în ferma Comalpa,la o altitudine de 1100 metrii, cu o plantație compusă din boabe de Bourbon caturra și catuai, această cafea își face ciclul de rod la umbră (shade grow) și se procesată prin spălare. Prăjită medium light, scoate în evidență gustul cremos de ciocolată cu lapte și migdale și o aciditate medie.

    Tara de proveniență: Mexic

    – altitudine: 1100 m

    – corp: blând

    – aciditate: medie

    – note: ciocolată cu lapte, migdale

    Preț: 28 lei/250g

    4500 lei Selectează opțiunile
  • Kenya Oreti

    Cultivată în puținele ferme de mărime mijlocie din Kenya, la o altitudine de 1500 – 1600 de metrii, pe un sol vulcanic, cu varietăți botanice de tip SL 14, SL 28 și SL 34, precum și aromatele boabe Ruiru 11, recoltată manual și prelucrată prin spălare și uscare pe paturi africane, Kenya Oreti se remarca printr-un corp plin, o aciditate medie și note dulci de melasă și zahăr brun, cu un after taste îndelungat de vanilie și tutun.

    Tara de proveniență: Kenya

    – altitudine: 1500 – 1600 m

    – corp: plin

    – aciditate: medie

    – note: melasă, vanilie, tutun

    Preț: 45 lei/250g

    5500 lei Selectează opțiunile
  • Jamaica Blue Mountain

    Diamantul cu formă de boabă de cafea. Așa putem aprecia cea mai bună cafea a lumii. Cultivată pe culmile cele mai înalte din Caraibe, în zona Blue Montain, la altitudini de până la 2300 de metrii, cafeaua urmează un proces riguros în materie de cultivare și procesare, unde totul se efectuează manual, de la culesul cireșelor de cafea și până la selectarea manuală a fiecărui bob de cafea verde. Standarde stricte impuse de autorități și monitorizarea continuă a procesului de selecție, fac ca puține ferme să aibă dreptul de a vinde sub această denumire controlată. Cafeaua care nu îndeplinește aceste condiții, nu se poate comercializată, ea fiind consumată doar pe plan local. Caracterul deosebit și echilibrat, fără nicio notă amăruie, cu un postgust îndelungat, neegalat cu nicio altă cafea, ridică această minunăție a naturii la rangul de cea mai bună din lume!

    Tara de proveniență: Jamaica

    – altitudine: 2300 m

    – corp: bogat

    – aciditate: echilibrată

    – note: fructe exotice, ciocolată

    Preț: 250 lei/250g

    39000 lei Selectează opțiunile
  • India Moonsoned Malabar

    Prin tehnica Moonsoned, este nevoie de 12-16 săptămâni pentru ca o cultură de cafea să poată fi ambalată la saci și pregătită de export. În tot acest timp cafeaua este pe rând recoltată, decorticată, spălată și uscată lent. Crescută la o altitudine de 1000-1200 de metrii, recoltată în perioada decembrie – februarie, cafeaua  se particularizează printr-un corp și o aciditate medie și aromă spicy cu note de tutun  și cacao

    Tara de proveniență: India

    – altitudine: 1000 – 1200 m

    – corp: mediu

    – aciditate: medie

    – note: cacao, tutun

    Preț: 33 lei/250g

    4500 lei Selectează opțiunile
  • India Bababudan

    Crescută în regiunea Malabar și cultivată în perioada musonului, are la bază procesarea prin spălare naturală, cu apele calde ale ploii musonice, ținută noaptea sub acoperământ și repetând acest proces până la decorticarea naturală. Este culeasă manual și sortată pentru dimensiunea AA. Această cafea cu o aciditate scăzută , corp plin și note telurice de condimente exotice, cacao și migdale, face deliciul oricărui iubitor de espresso.

    Tara de proveniență: India

    – altitudine: 1000 – 1400 m

    – corp: plin

    – aciditate: scăzută

    – note: cacao, migdale

    Preț: 33 lei/250g

    4500 lei Selectează opțiunile
  • Honduras Montecillos Marcala

    Cultivată într-o producție de Microlot (mai puțin de 10.000 kg/an), în regiunea Marcala, la o fermă a cărei proprietară este Maria Dolorez Zeleya, situată la o altitudine de 1250 de metrii, aceaste boabe de catuai se recoltează manual, în fiecare an de producție, din decembrie  și până în martie. Se distinge prin câteva particularități aparte: corpul său plin și notele speciale de piersică și mango.

    Tara de proveniență: Honduras

    – altitudine: 1250 m

    – corp: plin

    – aciditate: ridicată

    – note: piersici, mango

    Preț: 37 lei/250g

    5000 lei Selectează opțiunile
  • Guatemala Maragogype

    Așa cum îi spune și numele Maragogype, este o încrucișare naturală de câteva soiuri de cafea Arabica, care a fost descoperită în Brazilia și care se cultivă cu preponderență în zona Americii Centrale. Guatemala Maragogype, este cafeaua cu un corp viguros, o aciditate echilibrată și note florale, de alune și cacao.

    Tara de proveniență: Guatemala

    – altitudine: 1300 m

    – corp: viguros

    – aciditate: echilibrata

    – note: florale, fructe, alune, cacao

    Preț: 37 lei/250g

    5000 lei Selectează opțiunile
  • Ethiopia Wild Forest

    Crescută la umbra pădurilor din regiunea Jimma, pe teritoriul fermei Mustafa Abba Lulessa, la o altidudine înaltă, cuprinsă între 2100 și 2200 de metrii, această minunăție de cafea ne îmbie simțurile cu note de lămâie, caise și un ușor after taste spicy și fructat.

    DENUMIRE: Ethiopia Wild Forest

    Tara de proveniență: Ethiopia

    – altitudine: 2100 – 2200 m

    – corp: plin

    – aciditate: medie

    – note: lamaie, caise, after taste spicy si fructat

    Preț: 37 lei/250g

    5000 lei Selectează opțiunile
  • Ethiopia Sidamo

    Cultivată în regiunea cu același nume, la o altitudine de 1300 -1600 de metrii, Ethiopia Sidamo se caracterizează printr-un corp plin, o aciditate medie și aromă puternică de nuci coapte, de fructe exotice și note de afine, ciocolată și lămâie. Cireșele de cafea sunt culese manual, decorticate în ziua recoltării și lăsate la fermetare umedă,   apoi la uscare. Toate aceste tehnici sunt de natură a conferii un rezultat excepțional al cafelei, prin finalul delicat și un postgust îndelungat, ce îi conferă o unicitate aparte

    Tara de proveniență: Ethiopia

    – altitudine: 1300 – 1600 m

    – corp: plin

    – aciditate: medie

    – note: ciocolată, afine, nuci coapte

    Preț: 33 lei/250g

    5000 lei Selectează opțiunile
  • Ethiopia Harrar Long Berry

    Cultivată în regiunea Harrar, la 400 de km est, de capitala țării, pe pământuri cu sol vulcanic, bine oxigenate la rădăcină, la o altitudine de 1600 – 2000 de metrii, această cafea deosebită se distinge printr-un corp plin, o aciditate medie și note intense de fructe picante, ananas și piper alb.

    Tara de proveniență: Ethiopia

    – altitudine: 1600 – 2000 m

    – corp: plin

    – aciditate: medie

    – note: fructe picante, ananas, piper alb

    Preț: 37 lei/250g

    5000 lei Selectează opțiunile
  • Costa Rica Tarrazu

    Considerată de foarte multi specialiști, una din cele mai bune cafele ale lumii, Costa Rica Tarrazu este cultivată la sud de capitala San Jose, în localitatea cu același nume, în una din cele mai importante zone, din punct de vedere a culturii de cafea, din această țară. Are o aromă excelentă, o aciditate medie spre mare, făcând-o o cafea distinctivă, cu note de vanilie, caramel, nuci și tonuri de fructe.

    DENUMIRE: Costa Rica Tarrazu

    Tara de proveniență: Costa Rica

    – altitudine: 1200 – 1700 m

    – corp: plin

    – aciditate: medie

    – note: vanilie, caramel, nuci

    Preț: 28 lei/250g

    4500 lei Selectează opțiunile

Contact

Str. Solstitiului nr. 2E, Popesti-Leordeni
0728 805 000

Parteneri
prinpopesti

One love Coffee © 2024. All rights reserved. Design by Yoseo.ro